Млада жена отиде на сватбена фотосесия, за да помага на приятеля

...
Млада жена отиде на сватбена фотосесия, за да помага на приятеля
Коментари Харесай

Жена отиде на сватбена фотосесия и остана като гръмната

Млада жена отиде на сватбена фотосесия, с цел да оказва помощ на приятеля си фотограф, и животът й се прекатурна на 180 градуса. Любопитната история сподели самата тя в обществената мрежа, написа dailymail.co.uk. 

Кристина била сгодена отдавна, само че приятелят й все не се решавал да направи идната крачка и да се оженят. Той я уверявал, че един ден и това ще стане. Плановете му били първо да спестят задоволително пари и чак тогава да узаконят връзката си.

Времето си минавало, двамата живеели дружно и Крис просто спряла да се надява, че огромният ден ще пристигна.

Всичко се трансформирало, когато един ден неин другар фотограф се обадил по телефона с предложение да завоюва малко пари. Кристина незабавно се съгласила. Трябвало единствено да облече една сватбена рокля и да позира пред камерата като същинска младоженка.

Кристина пристигнала на местоположението за фотосите, облечена в прелестна булчинска рокля. Фотосесията трябвало да се организира на площада, през огромната новогодишна елха. Изненадата й била голяма, когато до елхата видяла годеника си, облечен в костюм.

Изведнъж отнякъде се появил татко й, подал й хубав букет и й споделил: „ Сега ще те заведа до олтара “.

Оказало се, че фотосите са просто опрощение, с което приятелят й желал да я изненада. Той най-накрая схванал, че всяко момиче желае да бъде младоженка и заслужава същинско знамение.

„ Бях в потрес. Не знаех какво да мисля в този миг. Оказа се, че всичко е поради мен! “, споделя разчувстваната младоженка.

На празника участвали всички другари и близки на Кристина. Церемонията се състояла пред новогодишната елха.

Младоженците получили поздравления както от най-близките си, по този начин и от инцидентни жители, станали свидетели на необикновената гала.

Кристина се омъжила със сълзи на очи. Тя не вярвала, че всичко това се случва в реалност. А фотографът… Той съвсем не излъгал приятелката си, тъй като празничната фотосесия въпреки всичко се състояла! /

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР